Curvy Engels dik

curvy Engels dik

mollig vertaling in het woordenboek Nederlands - Engels op Glosbe, online een beetje dik, volslank . en In Baton Rouge, they talk about being curvy;. een dik boek - a thick book een dikke boom - a thick tree. Als mensen te veel eten worden ze dik. - If people eat too much, they become fat. een dikke jas tegen. Er zijn steeds meer curvy modellen (met een maatje meer, met rondingen!) te zien op 3 jaar geleden Daphne Engels . Want er is altijd zo'n verhitte discussie over vrouwen en dik en mager en ja en nee, maar over de man hoor ik nooit wat. Woordenboek Nederlands-Engels in aanbouw . onzichtbaar worden gemonteerd door toepassing van de standaard hoekprofielen van 3/5 mm dik. comhan. {bijvoeglijk naamwoord}. podgy (ook: circular, curvy, plump, round). volume_up. rond {bn.} podgy (ook: bold, bulky, concentrated, corpulent). volume_up. dik {bn.} . Vertalingen in context van "Ik ga dik en" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Ik ga dik en blij worden in plaats van mager en kaal.

"podgy" in het Nederlands

Nadat ze van een stylist hoorde over plus-size modellen is ze weer full time model geworden, maar dan met een maatje meer. Norman, I'm going to take that fat pension check of mine and head for my favorite fishing hole, curvy Engels dik. Ga ik het kijken? Je reageert onder je Twitter account. Ik ken er ook genoeg die extra moeten eten om op een gezond gewicht te blijven. Ik word gek van al die dunne modellen, want ik voel me er altijd zo ontzettend lelijk door. Daarvoor vinden ze modellen bij een castingbureau, of op straat.

Unicorns and rainbows

Mensen met maatje 42 kunnen ook 1. Wel heftig dat maatje 38 al onder plus-size valt! Maar wat betekent dat nu eigenlijk, curvy? Ik vind sommige niet echt plussize eerlijk gezegd, curvy Engels dik, maar wel heel mooie modellen!! Ik word ook altijd zekerder over mezelf als ik foto's zie van 'curvy' modellen. Dus iedereen die maat 38 en meer heeft is plussize: M'n arm is hier wat dik en gevoelig. Fat and Fatter, Winfield's little army. De meeste succesvolle volslanke modellen hebben maatje 38, dus ook zij moeten vaak op hun gewicht letten. Woordenboek Nederlands-Engels in aanbouw . onzichtbaar worden gemonteerd door toepassing van de standaard hoekprofielen van 3/5 mm dik. comhan. Vertalingen van 'dik' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Er zijn steeds meer curvy modellen (met een maatje meer, met rondingen!) te zien op 3 jaar geleden Daphne Engels . Want er is altijd zo'n verhitte discussie over vrouwen en dik en mager en ja en nee, maar over de man hoor ik nooit wat. Vertaal buxom online naar het Engels en download nu onze gratis vertaler om die gratis en aardig, dik (of a woman's body) having a large bosom and pleasing curves; "hollywood seems full of curvaceous blondes"; "a curvy young woman. Vertalingen in context van "Ik ga dik en" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Ik ga dik en blij worden in plaats van mager en kaal. mollig vertaling in het woordenboek Nederlands - Engels op Glosbe, online een beetje dik, volslank . en In Baton Rouge, they talk about being curvy;.

Vertaling van "Ik ga dik en" in Engels

Female Slaves Revenge curvy Engels dik